Bulaşık Deterjanı Son Kullanma Tarihi - Finish 50li tabletten 29072021 diye bir tarih var. Bir de annem önceden de son kullanma tarihi geçmiş tabletleri kullanmış.


Suresi Dolmus Yiyeceklerle Yapabileceginiz 9 Sasirtici Yararli Sey Yemek Pornosu Yemek Avokado

Eğer son kullanma tarihi ise ürünü market e iade etme m gerekiyor.

Bulaşık deterjanı son kullanma tarihi. Pril Gold Bulaşık Makinesi Jel Deterjanı 575 ml en uygun fiyat seçeneği 150 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Bulaşık Tablet Jel Deterjan ürünü A101de. Bulaşık deterjanının ömrü ne kadardır. Her zaman bu tür sorunlarla karşılaşmamak için lütfen sizler dikkat edin.

Saatlerdir telefonda aramaktan gözlerim şaşı oldu 80 li finish guantumu az önce ilk kez açtım üretim tarihi 15022015 yazıyor son kullanma tarihini göremedim aaçıldıktan sonra ne kadar sürede tarihi geçer. -En az 5 yıllık en çok -15 yıl son kullanma tarihleri olabilir. Minoris Blue Organik Bulaşık Makinesi Deterjanı Kullanımı.

İlk kullanım öncesi makineyi tek sefer için boş çalıştırın. Soru cevap bölümünde son kullanma tarihi 2022 yazıyordu ama malefes son kullanma tarihi 1 yıl geçmiş ambalajı yırtıldığı için iade edemiyorum ama alınacak bi ürün değil. Dün aldığım Pril bulaşık makinesi deterjanının tarihine baktığımda 03072013 tarihli olduğunu gördüğümde yaşadığım şok u anlatamam.

Bu tarihin ürün ün son kullanma tarihi mi yoksa üretim tarihi mi olduğunu anlayamadım. Eve gelince halen kullanmakta olduğumuz deterjan ı çıkardım. Sepette 5 İndirim 16625 TL.

Fakat bugün annemle baktığımızda son kullanma tarihinin geçtiğini gördük. Belli Başlı Ürünlerin Şaşırtıcı Son Kullanma Tarihleri ve Raf Ömürleri. Fairy Platinum Plus 60 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü.

Prof Saracoglu fitomatik bulaşık makinesi deterjanı özel formülasyonu ile bulaşıklarınızı özenle temziler ve parlatır. Finish Klasik 120li Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı Temizlik ve Bakım Seti 2 Adet Quantum Tablet. Açılmadan 2 yıl açıldıktan sonra buzdolabında 1 ay.

Bulaşık makinenizi açtığınızda bardaklarınızda kalan inatçı lekeler ve buğulu görüntü gerçekten rahatsız edici her zaman bulaşıklarınızın ve bardaklarınızı 100 tertemiz ve ışıl ışıl olmasını istersiniz artık. Bunun haricinde deterjanlar doğru koşullarda saklanmadığında da bozulma gerçekleşmektedir. Açılmadan 12 - 18 ay arası.

Çamaşır deterjanı ya da bulaşık detarjanı fartk etmez son kullanım tarihleri hakkında bilgisi olan varsa biz temizlik hastalarını aydınlatırlarsa ne iyi olur. Bulaşık deterjanı olarak finish kullanıyoruz. Zor lekelerde bile mükemmel temizlik sağlar ve kolay durulanır.

Ambalajin uzerinde son kullanma tarihi yazmiyor da. Prof Saraçoğlu Bitkisel Bulaşık Deterjanı bulaşıklarınızda ki yağı kiri ellerinize zarar vermeden kolayca temizler. Niteliği itibariyle geri gönderilmeye elverişli olmayan ve çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan malların kampanya ve promosyon ürünlerin ambalajı açılmış ve.

Son kullanma tarihi ise 11 Ocakmış. Otomatik bulaşık deterjanı. Son kullanma tarihlerini bilmediğimiz eşyalar İnsan Çoğumuz sadece yiyip içeceğimiz şeylerin son kullanam tarihleri olduğunu varsayıyoruz.

15092018 tarihinde bir market ten Fairy hepsi bir arada 96 kapsül lü bulaşık makinesi deterjanı aldım. Finish Son Kullanma Tarihi. Bunlarin son kullanma tarihleri yok mu acaba gecmis olmasin mi.

Bu konuda gerekli açıklamanın tarafıma iletilmesini talep ediyorum. Minoris blue organik bulaşık makinesi atık suların geri dönüşümünü 988 oranında destekler atık sulardaki bakteriyel yaşamı korumaya yardımcı olur. Son kullanma tarihi geçmiş ürün geldi iade ediyorum.

1 yılÇamaşır deterjanı toz ve sıvı. Bu nedenle bulaşık makinesi deterjanı da bu son kullanma tarihi geçtiğinde bozulabilmektedir. Müşteri hizmetleriyle görüştüm ve paketlerin üzerinde bulunan n ile başlayan tarih ve saatin parti numarası yani üretim tarihi ve saati olduğunu söylediler son kullanma tarihi deterjanlarda bulunmaz ancak biz sağlıklı sonuç almanız için üretim tarihinden sonra en geç 2.

Bulaşık deterjanının ömrü ne kadardır. Finish Quantum 120 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı Limon 60x2 175 TL. Finish Quantum 120 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı 60x2 İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Bulaşık deterjanımın üzerinde son kullanma tarihi yok bir tarih var oda9 Eylül 2020 bu üretim tarihi mıdır yoksa tüketim mi bilgilendirin lütfen çünkü bozuldu mu bunu bilmek istiyorum. Üzerinde de kırmızı zemin üzerine beyaz renkli yeni ibaresi vardı. 2000TL 12 85 15 22 48 58 65.

Kutunuza son kullanma tarihi satın alma tarihinden itibaren üç yıl için iyi ama kabartma tozu etkinliği o açtı an kaybetme başlayacak muhtemelen. Teşhir de 5 TL olarak satılıyor. Açılmadan 9 ay-1.

Mağaza lara nasıl gönderiyorsunuz tarihi geçmiş ürün leri. Fairy Tüketim Tarihi. Suyun sertliğini alarak bulaşıklarda matlaşmayı önler.

Çok sıcak bir ortamda açık şekilde bırakırsanız deterjanlar kullanılmaz bir hale gelebilmektedir. Geri Eğlence Ürünlerin Şaşırtıcı Son Kullanma Tarihleri. Ama tabletler kapalı şekilde.

Üretim tarihinden itibaren 1 yıl. 3-6 ay arasıBulaşık deterjanı toz ve sıvı. Pril Bulaşık Makinesi Deterjanının Son Kullanma Tarihi Geçmiş.

Finish Quantum Max 85 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti. Niteliği itibarı ile son kullanma tarihi geçecek ya da çabuk bozulabilecek ürünlerin iadesi kabul edilememektedir. Arkadaslar fairy bulasik dererjani aldim yanliz 30052012 yilinda uretilmis nerdeyse 2 bucuk sene doluyor.

Merhaba arkadaşlarbulaşık makinası markası beko makina son 2 yikamadir bulaşıkları kirli bırakıyortamircim deterjan ın son kullanma tarihi geçmiştir ondandırdedipek inandırıcı gelmemiştideterjanın üzerinde üretim ve son kullanma tarihi yazmıyor geçen sene hepsiburada dan finish klasik stok yapmıştım daha elimde 2 paket 90 lı paket bulunmakta.


Son Kullanma Tarihi Gecmis Toz Yikanabilir Mi Urun Ve Sonuc Nasil Degisir Yikama 2021


Fairy Platinum Bulasik Deterjani 750 Ml A101


Ersag Urunlerinin Son Kullanma Tarihi Kac Ersag Hizli Uyelik 2021 Fiyat Listesi Ve Urun Katalogu


Son Kullanma Tarihi Gectigi Halde Kullanmaya Devam Ettigimiz 15 Sey


Son Kullanma Tarihi Gecmis Toz Yikanabilir Mi Urun Ve Sonuc Nasil Degisir Yikama 2021


Son Kullanma Tarihi Gectigi Halde Kullanmaya Devam Ettigimiz 15 Sey


Finish Quantum Bulasik Makinesi Tableti 30 Lu A101


Son Kullanma Tarihi Gectigi Halde Kullanmaya Devam Ettigimiz 15 Sey


Temizlik Urunlerinin Raf Omru


Temizlik Urunlerinin Son Kullanma Tarihleri Super Temizlik


Milupa Aptamil Bebek Mamalari


Camasir Deterjani Son Kullanma Tarihi Nerede Yazar Reitix Com


Belli Basli Urunlerin Sasirtici Son Kullanma Tarihleri Ve Raf Omurleri


Finish Profesyonel Bulasik Makinesi Deterjani 125 Tablet Amazon Com Tr Ev Ve Yasam


Related Posts