Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım Indir - Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey. Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey.


Melek Mosso Keklik Gibi Youtube Folk Music Youtube Music

Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebeb ey Şu gonca gülleri ben deremedim Çifte bülbülleri konduramadım Kadir kıymetimi bildiremedim Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebeb ey Geceleri uyku girmez gözüme Zalım yastık diken oldu yüzüme Uyma dedim uydun eller.

Bu kara yazıyı kendim yazmadım indir. Bu kara yazıyı kendim yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey ESarkiSozuCom. Geceleri Uyku Girmez Gözüme Zalım Yastık Diken Oldu Gözüme Uyma Dedim Uydun Eller Sözüne.

Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey Sebebim ey. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Şu gonca gülleri ben dermedim Çifte bülbülleri konduramadım Kadir kıymetimi bildiremedim Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyleyimiş ağlarım bazı.

Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gülüm ey sebebi ey Geceleri uyku girmez gözüme Zalim yastık diken oldu yüzüme Uyma dedim uydun eller sözüne Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gülüm ey sebebim ey Kubat - Proje 2015 2015 Maxi Single Albüm 1Karadır Kaşların 2Sarhoş 3Hem. Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim sözleri Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim notaları Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim mp3 indir Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim hakkında bilgi Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebeb ey Geceleri uyku girmez. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey.

Al kanlar içinde kaldım gel beyim. Geceleri Uyku Girmez Gözüme Zalım Yastık Diken Oldu Gözüme Uyma Dedim Uydun Eller Sözüne. Bu kara yazıyı kendim yazmadım.

Gönül Ey Sebebim Ey. Al kanlar içinde kaldım gel beyim. Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyleyimiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey.

Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı. Al kanlar içinde oldu bu yazı. Kibariye Keklik Gibi Dinle Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebeb ey Şu gonca gülleri ben deremedim Çifte.

8 Şubat 2018 Perşembe. KEKLİK GİBİ KANADIMI SÜZMEDİM Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey.

Beş yavrumu yatağıma yatırdım Beşini de al kanlara batırdım. Geceleri uyku girmez gözüme Zalım yastık diken oldu gözüme Uyma dedim uydun eller sözüne Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey Sebebim ey. Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım.

Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim Murat Alıp Doya Doya Gezmedim Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey.

Geceleri Uyku Girmez Gözüme Zalım Yastık Diken Oldu Gözüme Uyma Dedim Uydun Eller Sözüne. Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyleyimiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey. Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım.

Gönül Ey Sebebim Ey. Indir 129 12476 - 99143 Kb. Geceleri Uyku Girmez Gözüme Zalım Yastık Diken Oldu Yüzüme Uyma Dedim Uydun Eller Sözüne.

Bm A Keklik gibi kanadımı süzmedim Bm G Fm Murad alıp doya doya gezmedim Bm G A Bm Bu kara yazıyı kendim yazmadım Em A Alnıma yazılmış bu kara yazı D G Kader böyle imiş ağlarım bazı Fm Bm Gülüm ey sebebim ey Bm A Geceleri uyku girmez gözüme Bm G Fm Zalim yastık diken oldu yüzüme Bm G A Bm Uyma dedim uydun eller sözüne. Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey.

Bu kara yazıyı kendim yazmadım. KEKLİK GİBİ KANADIMI SÜZMEDİM Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey ey ey sebeb ey. Gülay Keklik Gibi Dinle Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Anlıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Şu gonca gülleri ben deremedim Çitte.

Çukur Müzikleri - Keklik Gibi izledinle. Melek Mosso Keklik Gibi Müzik Dinle Türkçe Slow Müzik Dinle. Keklik gibi kanadımı süzmedim Murat alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül hey hey hey sebep oy Şu gonca gülleri ben deremedim Çifte bülbülleri konduramadım Kadir kıymetimi bildiremedim Alnıma.

Şu Gonca Gülleri Ben Dermedim Çifte Bülbülleri Konduramadım Kadir Kıymetimi Bildiremedim Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Geceleri uyku girmez gözüme Zalım yastık diken oldu gözüme Uyma dedim uydun eller sözüne. Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim.

Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Bu Kara Yazıyı Kendim YazmadımAlnıma Yazılmış Bu Kara YazıKader Böyleyimiş Ağlarım BazıGönül Ey Sebebim EyGeceleri Uyku Girmez GözümeZalım Yastık Diken Oldu Gözümehttpswwwy Hikayeler haykırmalar keşkeler pişmanlıklar.

Bunu işitenler ağlasın bazı Akşam oldu makineme oturdum. Şu gonca gülleri ben deremedim Çifte bülbülleri konduramadım Kadir kıymetimi bildiremedim Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı. Alnıma yazılmış bu kara yazı.

Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyleyimiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Geceleri uyku girmez gözüme Zalım yastık diken oldu gözüme Uyma dedim uydun eller sözüne.

Zâlim yastık diken. Geceleri Uyku Girmez Gözüme Zalım Yastık Diken Oldu Gözüme Uyma Dedim. Kader böyle imiş ağlarım bazı Geceleri uyku girmez gözüme.

Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Geceleri Uyku Girmez Gözüme Zalım Yastık Diken Oldu Gözüme Uyma Dedim Uydun Eller Sözüne. Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım.


Melek Mosso Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Mp3 Indir Muzik Yukle Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Dinle


Remadora Trash Harry Potter Esprileri Komik Harry Potter


Cukur Kemal Diziden Neden Cikti Neden Ayrildi Hangi Diziye Gecti Gece Haber


Melek Mosso Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Mp3 Indir Muzik Dinle Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Download


Alnima Yazilmis Bu Kara Yazi Youtube


Melek Mosso Keklik Gibi Indir Keklik Gibi Mp3 Indir


Danny S Adli Kullanicinin Mafiakarashian Panosundaki Pin Fotograf Tv Dizileri Tv


Sen Benim Ilk Defa Bir Baskasinda Kendime Rastlayisimsin Sanat Alintilar Kis


Yalniz Olmamak Instagram Fotograf Musica


Duygu Kutlu Keklik Gibi Sozleri Keklik Gibi Kanadimi Suzmedim Murat Alip Doya Doya Gezmedim Bu Kara Yaziyi Kendim Yazmadim Alnima Yazilmis Bu Kara Ya


Cukur 16 Aralik Calan Ich Bin Cukur Ben Cukurum Rap Sarkisi Ve Sozleri Komik Macera Yaz


Cukur Keklik Gibi Sarkisi Sena Nin Anisina Kim Soyluyor Anilar


Kirac Keklik Studyo Kayitlari Sozleri Keklik Gibi Kanadimi Suzmedim Murat Alip Doya Doya Gezmedim Bu Kara Yaziyi Kendim Yazmadim Alnima Ya Concert


Cukur Dan Haberler Panosundaki Pin


Related Posts