Bot Tarzı Patik Modelleri - Sarı ve beyaz renklerinde iplikler ile örülmüştür. Bot tarzı patik modellerini kışa hazırlık olarak örebilirsiniz.


Ev Botu Yapilisi Patik Yapimi Youtube Patikler Tig Isleri Bot

Örgü bot yapımı var sırada.

Bot tarzı patik modelleri. El nakışı modelleri ile el yüz göz işlemeleri yapabilirsiniz. Bu şekilde krokodilleri yapmak için küçük üçgenler yapalımToplam 18 tane olacak. Bayan tığ işi patik modelleri ve bebek tığ işi patik modellerinden en.

Krokodil kısımlarına inciler dikebilirsiniz. 2 zincir çekip 1 üçgen atlayarak krokdil botun. Örgü bot patiğimiz iki renk ip ile örülmüş olan bir bebek bot tarzı patik modelidirÖrgü patiğimiz tığla zincir çeklip dolgu yapılarak işlenmiş olan bir patik modelidirPatiğimiz her sırada arttırılarak işlenmiş olan bir patik modelidirSoğuk şehirlerdeki yaşayan bebeklerimiz için çok.

Ana Sayfa BEBEK patikleri modelleri anlatımlı Bot tarzı çift renkli bebek patiği modeli yapılışı anlatımlı 2. Kolay bot patik örneği tığ işi ev ayakkabısı örgü bot patik bot patik modelleri patik örnekleri kolay panduf bot örgü bot örgü panduf tığ işi bot pat. Örgü Çiçek Modelleri Yapılışı Videolu Anlatım.

En yeni patik modelleri ve yapılışlarını sizler için. Örgü bebek patik modelleri üzerine çocuklarınızın sevdiği figürleri işleyebilirsiniz. Krokodilleri yapmak için 5 zincir çekelim.

Kullanım Şartları ve Gizlilik. Gelelim bebekler için bot tarzı iki renkli patiği mizin nasıl yapıldığına Aşağıda bebekler için çift renkli bot tarzı patik modelimizin yapılışı ayrıntılı olarak verilmiştir. Örgü modelleri miz beyaz ve pembe renk ile örülmüştür.

Krem renkli bot tarzı yandan ahşap düğmeli pembe renkli saç örgülü bilekten kurdela fiyonklu pudra renkli beyaz çiçek işlemeli turuncu renkli örgü modeli çiçek süslemeli yeşil renkli yandan pembe düğmeli. Bot örgü patik modelleri. Bot tarzı patik modelleri.

Bot Şeklinde Patik Yapımı Anlatımlı. Sizde sevdiğiniz iplik renkleri bu güzel örneğimizi yapınız. 37-38-39 numaralara uygundurkolayörgü örgüpatik patikİnstagram adresim.

İzinsiz olarak kullanılması 5846 sayılı Fikir ve. Bebek örgü modelleri bebek örgüleri Bebek Patik Modelleri Bebek Patikleri kiz bebek patikleri kolay bebek patikleri Patik Örnekleri. Sarı normal patik ipliği iken beyaz da patik ipliğine.

Sonraki sırada ON düz örün ve ONİKİ ilmeği keserek ALTI ilmek yapın her. Bayanlar genellikle Örgü patik modelleri babet tarzı modeller bot tarzı modeller püsküllü modeller boncuklu modeller saçaklı modeller ve panduf tarzı modeller örüp günümüzün trendine uyum sağlamaktadır. BU KONUYU SOSYAL MEDYA.

Bayanlar Çocuk patik modellerinde ise converse ve spor modellerini tercih edip örmektedirlerÖzellikle bayanlar çocuklarına çok ufak yaşlarda patik giydirip. Merhaba Gülümseten Marifetler Değerli Ailesi Öncelikle sizlere Sevgi ve Saygılarımı İletiyorumKanalımda Çok kolay Çok Pratik Yelek modelleri Bebek örgü mo. Bot tarzı patik modelleri üzerine oynar gözler yapıştırabilirsiniz.

Bot tarzı patik modelleri. Rengi ile de harika uyum. Aynı yere trabzan yapalım2 zincir çekelim 1 trabzan atlayarak trabzan yapalımAynı yere tekrar batalım.

Kare Örgüden Çok Kolay Bot Patik Modeli İki şişle çok kolay örgü patikler yapılabilmektedir. Yazımızda da bu konuya örnek olacak bir çalışma sunacağız. İstediğiniz renk ipi kullanarak OTUZİKİ ilmekle başlayıp 4 sıra haraşo örülür.

30 Kasım 2017 Melek. Tığ işi patik modellerinden en seçme ve en güzel örnekleri videomuzda izleyebilirsiniz. Siz başka renk ipler hatta ebruli sihirli ip ile de örebilirsiniz.

Bot patiğimiz lastik kısmından işlenilmeye başlanılmıştır. Bot tarzı iki renkli bebek patiği modeli yapılışı anlatımlı PATİK YAPILIŞI. Merhaba ben Yasemin Bu gün olay bir patikle 20-21 numara karşınızdayım çok şık ve çok tarz Ve bi o kadarda kolay bir patik.

2 düz 2 ters olarak işlenilen bu örgü patik modelimiz aralarına atılan boncuk ile güzelleştirilmiş olan bu bot tarzı patik ayaklarınızı ısıtıcak ve sıcacık tutacak olan bir örgü patik modelidir. Bu çalışma ile kare şeklinde bir parça örüp dikip birleştirerek kolay boy patik modeli elde edeceksiniz.


Bot Patigi Sicacik Tutan Patik Modelleri Crochet Knitting Youtube Patikmodelleri Womenbooties Patikyapimi Patikler Yeni Baslayanlar Orgu Tig Isleri


2 Sis Orme Lastik Bot Yenimodel Ormebot Ikisisorme Patikler Bot Orgu


Videolar Panosundaki Pin


Incili Kolay Bot Patik Modeli Ceyizlikpatik Orgu Orguyelek Sal Orgumodelleri Orgumuseviyorum Orgucanta Knitting Knitting Patikler Orgu Orgu Egitimleri


Patik Modeli Yapilisi Patikler Baby Knitting Patterns Bot Coraplari


Iki Sisle Bot Patik Yapimi El Isi Orgu Modelleri Youtube Patikler Bebekler Icin Orgu Orgu


Pin On Bebek Patikleri


Sisle Burgulu Bot Patik Yapilisi 1 Ceyizlik Kolay Patik Modelleri M Patikler Tig Isleri Krose


Yeni Bot Patik Taban Yapilisi Youtube Patikler Baby Knitting Patterns Orgu


Bayan Patik Yapimi Iki Sisle Cok Kolay Patik Modelleri Orgu Pati Youtube Patikler Orgu Tig Isleri


Bot Tarzi Patik Modelleri Kece Tabanli Patik Yapimi Anlatimli Babet Patik Modeli Youtube Patikler Bot Babetler


10 Dakikada Cekic Bot Patik Patikler Orgu Orgu Desenleri


Iki Sisli Incili Bot Patik Youtube Patikler Tig Isleri Orgu


Orguler Panosundaki Pin


Related Posts