Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alanı Cumhuriyet Köyü Beykoz Istanbul - Polonezköyde en büyük piknik alanına sahip yerlerden birisidir. İstanbulun Anadolu yakasında bulunan Beykoz ilçesinin bir köyü olan Cumhuriyet köy genellikle Bulgaristantan göç etmiş muhacirler tarafından oluşturulmuş bir alandır.


Cumhuriyet Park

Adresler telefon numaraları fotoğraflar ve kullanıcı yorumları gibi yerel işletmeler hakkında aradığınız bilgilere kolayca ulaşın.

Cumhuriyet park et mangal piknik alanı cumhuriyet köyü beykoz istanbul. Bozhane Green Park Aile Piknik Alanı Bozhane Köyü İstanbul telefon adres nerede iletişim çalışma saatleri ve sipariş bilgileri. Cumhuriyet Mah Beykoz İstanbul Türkiye. Polonezköy yolu üzeri No48 Cumhuriyet Köyü Beykoz İstanbul.

Fakat gittiğiniz de göreceksiniz ki çok endüstriyel. Cumhuriyet Köyü Restoranları restoranları listesi. 3Cumhuriyet Park Piknik Alanı.

0216 434 89 81 Gsm. Koza Et Mangal Polonezköy Cumhuriyet Köyü İstanbul telefon adres nerede iletişim çalışma saatleri ve sipariş bilgileri. Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alanı.

Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alanı. Given the COVID-19 pandemic call ahead to verify hours and remember to practice social distancing. Çocuklu aileler için çok rahat yerler çim ve parkı mevcut 2 İpucu Buraya bir tavsiye bırakmak için Giriş yap.

This place provides meals for TRY 100. Beykoz CadNo48c Cumhuriyet Köyü MahBeykoz 604774 mi Istanbul Istanbul Province Turkey Get Directions 90 216 434 80 06. 0532 610 91 59 0532 271 39 98.

Küçük Ev Et Mangal Piknik Alanı 41129944 enlem ve 29267817 boylamda yer almaktadır. 6 Mehmet Akif Ersoy Mesire Yeri. Find great things to do.

Foursquare can help you find the best places to go to. Gittiğinizde de anlayacaksınız çok geniş bir arazi üzerine kurulu. Page Transparency See More.

Planning a trip to Istanbul. Yürüyerek toplu taşımayla veya trafik durumu dikkate alınarak otomobille istediğiniz yere ulaşım rotaları oluşturun. Given the COVID-19 pandemic call ahead to verify hours and remember to practice social distancing.

Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin yorum yazın ve puan verin. Tüketici Hizmetleri Gizlilik Politikamız ve Kurumsal Hizmetler Gizlilik Politikamız 20 Ağustos 2020de yürürlüğe girecektir. Koza Garden 5804 among Istanbul restaurants.

Küresel COVID-19 Koronavirüs salgınını göz önünde bulundurarak mekân çalışma saatlerini doğrulamak için önceden arayın. Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alanı Photos. SemtMahalle olarak Cumhuriyet Mh.

Et Mangal Menü 40 55 TL. See actions taken by the people who manage and. 0552 666 77 88.

Beykoz Caddesi 7 Cumhuriyet. Boğaziçi Caddesi 85 Bozhane Köyü Beykoz İstanbul. Find on the map and call to book a table.

Cumhuriyet Köyü Beykoz Caddesi No 33 Beykoz İstanbul. 0216 434 51 31. From Foursquare Show full size.

Cumhuriyet Köyü Hakkında. Cumhuriyet Köyü haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Bu kurumun sahibi misiniz.

Polonezköy Mangal Yapılacak Yerler içeriğimizin 3sırasında Cumhuriyet Piknik alanı var. Miran Park Piknik Alanı. 531 ziyaretçi tarafından Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alanıde çekilen bütün 23fotoğrafa bak.

Cumhuriyet Köyü GPS koordinatları 41 7 51. From Foursquare Show full size. Ve Beykoz ilçesine bağlıdır.

Park Asya Piknik Nerede Nasıl Gidilir. Cumhuriyet Köyü posta kodu 34829. 234 reviews by visitors and 17 detailed photos.

Anlayacağınız temiz ve düzenli bir piknik alanı. 0532 423 83 46. Rakımı deniz seviyesinden yüksekliği 17 metredir.

See all 92 photos. Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alanı Cumhuriyet Köy Beykoz İstanbul İstanbulBeykoz 90 216 434 80 00 Photo by Sara 7. Telefon numarası belirtilmemiş.

Park Asya Et Mangal Piknik Alanı. İstanbul Beykoz Cumhuriyet Köyündeki restoranlar hakkında ayrıntılı bilgiler. Aslında çok güzel bir yer ama bir organizasyon için de giderseniz kalabslıksa işiniz biraz zor tamamen güneş ortada mutlaka denize gider güneş kremi alın.

Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Price Range Hours 900 AM - 900 PM. Beykoz Caddesi 48A.

Ünlü şair Mehmet Akif Ersoy adıyla kurulmuş olan bu mesire yeri İstanbuldan çok uzaklaşmak istemeyen ama doğanın tadını çıkarmak isteyenlerin Sarıyer tarafına doğru rotalarını çevirmelerine neden olur. Cumhuriyet Köyü 41130901 enlem ve 29266001 boylamda yer almaktadır. Küçük Ev Et Mangal Piknik Alanı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alanı Cumhuriyet Köy Beykoz İstanbul İstanbulBeykoz 90 216 434 80 00 Photo by Berru O. Telefon web sitesi adres çalışma saatleri ve iletişim bilgilerini bulun. Daha önceleri adı Çavuşlu Çiftliği olarak anılan bu köyün.

15 Temmuz 2020 GÜNCELLEMESİ. Et mangal doğa denilince. Park Asya Et Mangal Piknik Alanı.

Küçük Ev Et Mangal Piknik Alanı. Nüfusu oldukça az olan Cumhuriyet köy piknik yapılabilecek en sakin ve en eşsiz mekanlar arasındadır. Sancak Fındık Altı Et Piknik Yeri Cumhuriyet Köyü İstanbul telefon adres nerede iletişim çalışma saatleri ve sipariş bilgileri.


Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alani Cumhuriyet Koy Beykoz Istanbul Istanbul Beykoz


Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alani Cumhuriyet Koy Beykoz Istanbul Istanbul Beykoz


Cumhuriyet Park Piknik Mangal Home Facebook


Cumhuriyet Park Piknik Alani Piknik Alani Cumhuriyet Mah Beykoz Cad No 44 Beykoz Istanbul Turkiye Yandex Haritalar


Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alani Cumhuriyet 12 Tips From 494 Visitors


Cumhuriyet Park


Cumhuriyet Garden Polonezkoy Piknik Alani


Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alani Cumhuriyet 12 Consigli Da 494 Visitatori


Cumhuriyet Park Piknik Alani


Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alani Cumhuriyet Koy Beykoz Istanbul Istanbul Beykoz


Cumhuriyet Park


Resim Galerisi


Cumhuriyet Koyu Piknik Alanlari Ataturk Un El Uzattigi Koy Gezilinki


Cumhuriyet Park Et Mangal Piknik Alani Cumhuriyet Koy Beykoz Istanbul Istanbul Beykoz


Related Posts